Suotuisasti

Olen Eveliina Manninen ja kasvatan suomenlapinkoiria ja lapinporokoiria kennelnimellä Suotuisa. Asun Kuhmoisten maaseudulla pienellä tilalla yhdessä koirien ja hevosten kanssa. Koiralaumaani kuuluvat suomenlapinkoirat Tuisku, Ruska, Halla ja Naava sekä lapinporokoirat Kärppä ja Halti. Tallin puolella asustavat lämminveritamma Pop Star sekä suomenhevostammat Korven Heta, Haanpään Haaveuni ja Kantolan Maisa. Hevosista löytyy lisää tietoa Haanpään Hevostila -linkin alta.

Ensimmäisen suomenlapinkoirani (Lecibsin Iiris) sain kesällä 1992. Rotu valloittikin minut heti luonteellaan ja koko olemuksellaan.

Ensimmäiset Suotuisat suomenlapinkoirat syntyivät syksyllä 2010. Kasvatukseni on pienimuotoista ja jokainen pentue on tarkoin harkittu. Tavoitteenani on kasvattaa terveitä ja hyväluonteisia koiria, joiden kanssa on ilo olla ja harrastaa. Koirat ovat minulle perheenjäseniä ja pennut kasvavat kanssani tuvan puolella luovutusikään saakka.

Olen suorittanut kasvattajan peruskurssin helmikuussa 2009 ja saman vuoden maaliskuussa allekirjoitin kasvattajasitoumuksen. Olen Suomen Kennelliiton, Lappalaiskoirat ry:n sekä Porokoirakerhon jäsen.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan laumaani!
Webdesign ©Pet-Web 2010